Storkyrkoboden

Storkyrkoboden ligger inne på Storkyrkans gård, Trångsund 1.

Storkyrkoboden är öppen:
Oregelbunda öppettider men vanligtvis mån - sön 11-15.

Kontaktuppgifter
Tel: 723 30 17. Om det är upptaget, lämna inte meddelande utan ring senare eller boden@stockholmsdomkyrkoforsamling.se

Utbud
I boden köper du konsertbiljetter till Storkyrkans och S:t Jacobs konserter, men även andaktsböcker, psalmböcker, biblar, teologisk litteratur, konsthantverk, musik-CD och presentartiklar.
Obs: barn och handikapp rabatterade biljetter bokas och köps i Storkyrkoboden.

Opening hours
Open irregular times. Phone: +46 (0)8 723 30 17.
Don´t leave a message on the answering machine. Try again later instead. At Storkyrkoboden you can purchase concert tickets to Storkyrkan and to S:t Jacobs church, service books, hymnbooks, Bibles, theological literature, music and gift items.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Konsertbiljetter till Storkyrkan och S:t Jacobs kyrka, vilka finns på Ticnet, köper du enkelt i Storkyrkoboden. Då kan du också diskutera vilken plats som passar dig.

I boden finns även ett urval presentartiklar.

Ny CD! Motetets J.s. Bach. St:Jacobs kammarkör och Rebaroque under Gary Graden